Honda TL125 Forum & message boards

General Rules
  • When a user registers for the forum, their posts will be awaiting moderation until the admin has approved them.
  • A newly registered user will be unable to post attachments until they have 2 successfully approved posts.

These are helpful security measure against spammers.

  • No spam is allowed. All automated messages, advertisements, and links to external material that is not relevant from other websites will be deleted immediately.
  • Post in relevant sub-forums only. Messages posted in the wrong topic area will be removed and placed in the correct sub-forum by the Administrator.
  • Respect other users. No flaming or abusing fellow forum members. Users who continue to post inflammatory, abusive or insulting comments will be deleted from the forum after two warnings are issued by the Administrator.
  • Harassment. No threats or harassment, provocation or aggressive behaviour to other users of this Forum will be tolerated. Any instance of threatening or harassing behaviour is grounds for deletion from the forums.
  • Adult content. No profanity or pornography is allowed. Posts containing adult material will be deleted and users banned from the Forums.
  • Bandwidth. All images and signatures must be 500Kb or smaller. Posts containing over-sized images and signatures will be removed. You can resize your images here: tinypng.com
  • Illegal content. No re-posting of copyrighted materials or other illegal content is allowed. Any posts containing illegal content or copyrighted materials will be deleted. Do not request black market material, passes, or accounts.
  • For security reasons, do not publish information or content of a private nature, or any content whatsoever that would allow someone to identify you as an individual (for instance, your name, your address, telephone and email etc.).
  • If you are a minor, please ask for your parents’ or legal guardians’ permission before posting any pictures.
  • If you want to post pictures of other people, please ask for their permission first. If they are minors, ask their legal guardians.
Gallery & Images
  • Please limit the file size of your images to 64mb. You can reduce the size of your images here – tinypng.com
  • If you would like to add a video, please consider using YouTube or Vimeo and posting a link.We are trying to avoid large file uploads to the site to keep it running smoothly and increase this websites lifespan.

Attach Multiple Images into a Post


  • Click Attach files in the bottom left of the post.
  • Click ‘Attach Files’ and find your images.
  • Click ‘Start Upload’.
  • Select your images (right-hand side tickbox) and click ‘insert into post’ green button.
  • Multiple images should be inserted into the post.
Account Setup

If you need some help setting up your Forum Account here are some tips.

Creating a Forum Account

  • To set up a Forum Account, you’ll need to choose a username and input your email address.
  • You’ll be sent an email asking you to set up a password.
  • Login to your settings HERE
  • Once you have logged in to the forum you should see a page a bit like this:
  • You should be able to update your details

Updating your Avatar / Profile Photo

  • From your dashboard, you will be directed to Gravatar to create an account and upload an avatar attached to your email you have used to login to the site
    *make sure the email you have used for the HondaTL125.com forum is the same as your Gravatar Account*
  • If you are looking for an avatar, try this website, or upload your own.

Notifications
Clear all

electrics

Roy
 Roy
(@roy)
Active Member

hi 

I have wired up my own loom for my TL  and obviously bought a battery and now have had my stator coils refurbed by a reputable company but still have a problem with the indicators - when no lights on at all with the bike going the indicators work fine - same when the side lights on but and a big but when the headlight is on I have no indicators at all - I have run out of ideas what it could be - any suggestions appreciated 

Quote
Topic starter Posted : 24/06/2021 8:06 am
hhhold
(@hhhold)
Active Member

R9fa690a775695faa37d2a950da378279

 

Hi,

       don't know if you have this diagram but it might help you with regard to how its meant to be wired up.

ReplyQuote
Posted : 24/06/2021 8:25 am
Roy
 Roy
(@roy)
Active Member

@hhhold 

HI that's what I wired the bike to with the exception of the front indicators earth goes back into the main loom earth 

I think I have found the problem I am not sure (the battery may have been flat as I have not ridden it for over 18 months )

ReplyQuote
Topic starter Posted : 27/06/2021 3:41 pm
Share:
Contact us
Donate 
Privacy Policy

Privacy Policy